Nou Edifici del Centre d’Estudis de Postgrau de la Universitat de les Illes Balears.
Concurs 1r PREMI

Nou Edifici del Centre d’Estudis de Postgrau de la Universitat de les Illes Balears.
Concurs 1r PREMI

El punt de partida del projecte consisteix a pensar en una intervenció amable de caràcter mediterrani, que posi en valor l’espai exterior de l’entorn, amb espais qualificats per a diferents activitats i riquesa de relacions en espais fluids, afavorint la mobilitat i la mentalitat oberta de l’educació que s’imparteix en un Edifici per a estudiants universitaris.

Tractem d’interpretar les lleis d’un espai que ja existia abans de ser edificat. Des dels camins existents, es produeix un accés natural al centre formant part del recorregut habitual del Campus; passejar, descansar, entendre des de l’accés al lloc i l’edificació.

Pel que fa a l’edificació, es proposa un edifici modular, lleuger, compacte, flexible, eficient i econòmic. Amb sistemes constructius en sec i prefabricats, que a més ajuden a un major control en obra i una reducció substancial dels terminis d’execució.

Obra seleccionada FAD 2015
1r Premi. Edificis Públics o Col·lectius – Premis Arquitectura de Mallorca 2014-2016